Palettblad sorter

Fairway

Fairway-sorten har lågväxta och buskiga palettblad med små blad som ger en lång säsong av vackra färger. Plantorna trivs bäst i halvskugga till skugga.

Giant Exhibition

Giant Exhibition-sorten har palettblad med stora blad som klarar varma förhållanden väl. Plantorna trivs som bäst i halvskugga till skugga.

Kong

Kong-sorten har de största bladen av alla palettblad. De färgstarka bladen kan bli så stora att de kan täcka en persons ansikte! Plantorna trivs som bäst i skugga - då blir bladens färger som mest levande och skarpast.

Kong Jr

Kong Jr-sorten har palettblad med stora hjärtformade blad. De buskiga plantorna trivs som bäst i halvskugga till skugga.

Premium Sun

Premium Sun-sorten har palettblad som är värmetåliga, höga och buskiga med medelstora blad. Plantorna trivs som bäst i halvskugga.

Superfine Rainbow

Superfine Rainbow-sorten har buskiga palettblad med levande färger och medelstora blad. Plantorna trivs bäst i halvskugga till skugga.

Wizard

Wizard-sorten har buskiga palettblad med skarpa färger och medelstora blad. Plantorna trivs bäst i halvskugga till skugga.

Artiklar